autobronzant

Investiții pe litoral: Ghidul cumpărătorului de apartamente la mare

O investiţie într-un apartamente la mare este cea mai bună decizie dacă ai nevoie de o sursă stabilă şi constantă de venit din imobiliare. Zona litoralului s-a dezvoltat imens în ultimii ani, s-au construit şi se construiesc în permanenţă apartamente noi şi blocuri noi, aşa că potenţialul este unul foarte mare.

Cum ofertele s-au înmulţit şi sunt foarte multe şi atractive alegerea unui apartament la mare se complică şi mai tare. În rândurile ce urmează îţi prezentăm avantajele unei aGhidul tău pentru aplicarea perfectă a autobronzantului

Un bronz perfect indiferent de sezon nu mai este de multă vreme un ideal greu de atins. Autobronzantele, produse cosmetice disponibile în diferite formule, nuanţe, menţin şi oferă bronz aproape natural, fără efort şi fără expunere la soare. Spray, loţiune sau cremă, ulei, nu contează ce autobronzant vei folosi, vei obţine nuanţe de portocaliu extrem de plăcute şi o strălucire aparte a pielii.

Efectele autobronzantului sunt rapide şi de durată pentru că în fiecare produs avem dihidroxiacetona, cu o reacţie imediată cu proteine din celulele pielii, determinând apariţia unei culori specifice bronzului natural.

O concentraţie de până la 10% DHA este suficientă şi sigură pentru a putea aplica fără probleme autobronzantele. Din momentul în care s-a aplicat autobronzantul pe piele vei observa rapid efectele sale excelente şi te vei putea bucura de un bronz perfect chiar şi când nu este soare puternic afară.

Cele mai importante tipuri de autobronzante şi etapele aplicării perfecte a autobronzantului

Sunt mai multe tipuri de autobronzant pe care îl poţi aplica pe piele, formulele diferă. Poţi folosi loţiuni autobronzante, pentru aplicări zilnice, spume autobronzante, pentru uscare rapidă şi fără urme lăsate pe piele, spray autobronzant, pentru acoperire uniformă, uleiuri autobronzante, pentru strălucire excelentă şi efecte mai lente, dar de durată. Să nu uităm de seruri autobronzante, pentru un look perfect şi o bronzare apropiată de cea naturală, cu impact ceva mai subtil.

În funcţie de tipul tău de piele şi de caracteristicile sale vei alege tipul de autobronzant care ţi se potriveşte, dar numai după o discuţie şi cu un medic dermatolog. Deşi pare inofensiv, bronzul obţinut prin intermediul produselor autobronzante poate să nu fie atât de sănătos pentru piele dacă nu se respectă instrucţiunile producătorilor şi pielea este ceva mai sensibilă. De aceea este foarte important să aplicăm în mod corect autobronzantele, indiferent de formulele lor.

Înainte de aplicarea autobronzantelor se exfoliază pielea, cu produse de exfoliere, pentru îndepărtarea celulelor „moarte” de la nivelul său. Unde pielea este ceva mai groasă, la umeri, genunchi, glezne exfolierea va dura mai mult pentru a pregăti pielea aşa cum trebuie în vederea unui efect mai bun al autobronzantului.

Uniformitatea autobronzantului aplicat pe piele se obţine dacă usuci pielea foarte bine înainte de a folosi orice tip de produs autobronzant. Nu aplica autobronzantul pe tot corpul deodată, începe aplicările pe secţiuni, pe braţe, picioare, pe spate, cu masaj uşor şi mişcări circulare.

După ce ai terminat cu fiecare secţiune se spală bine mâinile şi se repetă procedura în celelalte zone rămase. La glezne şi încheieturile mâinii se va prelungi aplicarea spre mâini, picioare pentru a avea un look natural şi un bronz precum cel natural. Diluează autobronzantul la genunchi, glezne, umeri, pentru că acele zone tind să absoarbă mai mult produs. Deasupra autobronzantului se va aplica un strat subţire de loţiune pentru a mai diminua din efectele sale.

Rutina de întreţinere şi de îngrijire a pielii după aplicarea perfectă a autobronzantului

Lasă pielea să se usuce şi produsul să acţioneze, aşteaptă măcar 10-20 de minute până te îmbraci. Pentru următoarele trei ore poartă haine largi, lejere, ca să nu transpiri şi să distrugi efectul produsului. Pielea peste care s-a aplicat autobronzant se va proteja cu o cremă cu protecţie solară SPF 30 sau mai mare în fiecare zi.

Autobronzantul aplicat în mod corect oferă pielii un aspect plăcut, strălucirea de care are nevoie, protecţie mai bună, produsele sunt şi rezistente la apă, protejează bine pielea de razele UVA/UVB.

Rezultatele excelente se obţin şi dacă pielea este rasă înainte de aplicări, dacă se foloseşte ceară, dar şi tratamente de îndepărtare a părului, se aşteaptă 24 de ore până să se folosească autobronzantul – niciodată nu se aplică pe o piele iritată.

Hidratarea pielii înainte de aplicarea autobronzantului este interzisă, nu se mai absoarbe produsul în piele. De hidratare este nevoie doar în zona genunchilor, umerilor, gleznelor, între degete ca să se evite zone mai închise la culoare decât în alte secţiuni ale corpului.

Aplicările încep întotdeauna de la picioare şi urcăm spre umeri, produsele se folosesc în cantităţi mici în zonele problematice, genunchi sau glezne, umeri. Se vor evita băile, duşul câteva ore după aplicări, nu vei spăla nici vase, nu vei folosi alte produse cosmetice cu efecte hidratante.

La aplicări în zona feţei se vor evita ochii, pleoapele, se vor proteja, la fel şi zona nasului, buzele, se aplică şi în zona gâtului şi a decolteului, la femei, autobronzantul. Dacă aplici autobronzant pe spate este nevoie de ajutor din partea unui prieten, a partenerului de viaţă. Se începe din partea de jos a spatelui şi se aplică autobronzantul uşor până când se acoperă tot spatele, dar şi pe gât, umeri.

Aceştia ar fi cei mai importanţi paşi şi cele mai importante sfaturi pentru a aplica în mod corect şi eficient autobronzantul. Ţine minte că alegerea unui autobronzant se va face şi în funcţie de efectele pe care vrei să le obţii şi de intensitatea bronzului, de nuanţa obţinută la final – citeşte cu atenţie instrucţiunile şi recomandările, informaţiile de pe fiecare produs înainte de aplicări.

stfel de investiţii şi un scurt ghid pentru cumpărătorul care îşi doreşte apartamente la mare de vânzare.

Avantajele majore ale investiţiilor pe litoral în apartamente la mare de vânzare

Investiţia în apartamente la mare de vânzare, pe litoral, se poate dovedi o alegere excelentă pentru oricine îşi doreşte profit şi recuperarea rapidă a investiţiilor. Avantajele investiţiilor pe litoral sunt numeroase.

Valoarea proprietăţii va creşte accelerat în timp, apartamentele de la mare vor avea mereu preţuri mai bune atât pentru vânzarea ulterioară, cât şi pentru închirieri, zona litoralului este atractivă pentru turişti, pentru investitori, mai ales că există şi un potenţial de dezvoltare economică uriaş, valoarea imobiliară crescând şi mai mult de vreme ce avem investiţii publice şi private în infrastructură şi facilităţi turistice permanente la mare.

În sezonul estival veniturile din chirii vor fi mari, cererea sezonieră este ridicată, pe termen scurt vei avea o sursă de venit excelentă dacă alegi să investeşti pe litoral, în apartamente la mare. Se reduc costurile operaţionale şi cu întreţinerea apartamentelor pentru că nu discutăm de case, administrarea apartamentelor noi de la mare este simplă şi nu implică investiţii ulterioare uriaşe.

Cumpărând apartamente la mare de vânzare îţi diversifici portofoliul investiţional, ai stabilitate mai mare dacă alegi astfel de investiţii imobiliare, sursele de venit vor fi completate de una care îţi va oferi mai multă predictibilitate. Eşti protejat şi împotriva inflaţiei, valoarea proprietăţii imobiliare de la mare se va păstra sau va deveni mai mare când inflaţia creşte foarte mult.

Apartamentele la mare sunt o investiţie foarte bună şi din perspectiva locuirii în ele, îţi petreci vacanţele acolo, nu mai eşti nevoit să cheltuieşti pe cazare, pe hotel, pensiune, se poate îmbunătăţi proprietatea constant pentru a creşte valoarea şi atractivitatea de vreme ce este proprietate personală.

Finanţarea pentru apartamentele la mare este şi ea avantajoasă, băncile şi creditorii vor permite condiţii favorabile pentru credite ipotecare dacă discutăm despre cumpărare de proprietăţi pe litoral.

Cum cauţi apartamente la mare pentru investiţii inteligente pe litoral?

Atractivitatea apartamentelor la mare este foarte mare şi pentru cei care au ales să lucreze de la distanţă, aici găseşti echilibrul perfect între viaţă personală şi cea privată, liniştea de care au nevoie şi un loc care să fie cât mai aproape de plajă şi de mare, pentru relaxare excelentă oricând este nevoie de un moment de respiro.

Ştiind care sunt avantajele investiţiilor pe litoral nu îţi mai rămâne decât să cauţi şi să alegi apartamentele la mare. Oferta este una bogată şi diversificată, sunt foarte multe apartamente noi de vânzare pe litoral, de aceea ne-am gândit să îţi punem la dispoziţie un ghid complet al cumpărătorului de apartamente la mare de vânzare.

Înainte de a începe căutările îţi stabileşti bugetul pentru investiţiile pe litoral. Analizează resursele financiare de care dispui, vezi dacă poţi obţine un credit, dacă poţi plăti şi ratele în următorii ani. Include pe lista de potenţiale cheltuieli şi taxe notariale sau comisioane, renovări, dacă este nevoie de ele. Nu uita de costuri de întreţinere, de impozite, taxe de administrare dacă vei cumpăra apartamente în complex rezidenţial pe litoral.

Compară locaţiile unde se află apartamentele la mare. Contează proximitatea faţă de plajă, pentru că valoarea apartamentelor este mai mare şi au potenţial de închiriere excelent, dar şi prezenţa infrastructurii de calitate şi a facilităților, magazine, restaurante cât mai aproape, spitale, orice este nevoie pentru un trai confortabil în zonă.

Optează pentru zone în curs de dezvoltare dacă vrei să investeşti în apartamente noi la mare, fă o documentare serioasă şi despre planurile de dezvoltare urbanistică, vezi dacă există un potenţial de dezvoltare real. Discută cu specialişti în imobiliare şi dezvoltare pentru a aprecia corect adevăratul potenţial al zonei.

Suprafaţa, calitatea construcţiei şi verificarea cererii, criterii importante când alegi să faci investiţii pe litoral în apartamente la mare

Atenţie şi la suprafaţă şi la compartimentare, spaţiile trebuie să fie cât mai ofertante pentru chiriaşi sau pentru tine, compartimentarea practică este de dorit pentru a creşte valoarea proprietăţii şi atractivitatea. Accesul trebuie să fie uşor la apartamente, securitatea să fie excelentă, parcări private, camere de supraveghere, paza la intrarea în bloc.

Mergi şi vezi apartamentele şi evaluează calitatea lor la faţa locului, nu te baza pe fotografii şi filmări, descrieri de pe site-urile dezvoltatorilor sau de pe site-urile de anunţuri. Nu ar strica să ai cu tine şi un expert imobiliar sau un dezvoltator cu experienţă ca să te ajute să faci mereu cea mai bună alegere.

Calitatea construcţiei şi blocurilor în care sunt apartamente la mare de vânzare este importantă. Se vor verifica materialele şi standardele de construcţie respectate întocmai, actele, autorizaţiile de construcţie, acte de proprietate. Apartamentele noi de pe litoral sunt cea mai bună investiţie de fiecare dată când se discută despre calitatea construcţiei.

Verifică cererea de pe piaţa locală, din zona respectivă, preţurile la cumpărare, închiriere, vânzare, potenţialul de închiriere, sezonier sau pe termen lung, cele cu potenţial pe termen lung vor avea preţuri mai mari, dar profitul este excelent.